Alopecia (alle vormen)

Men heeft haaruitval op een bepaald deel van het lichaam (meestal hoofdhuid of kin).

Welke oplossing biedt HAIRLISH?

  • Wij maken een mal van het te behandelende stuk (zie maatwerk maar dan op klein schaal). Deze bevestigen met lijm of tape. Onzichtbaarheid is verzekerd.
  • Als er al spraken is van terug groei raad ik aan op met een stukje sticker-extensions het stukje te camoufleren, zo dat het nieuw haar onaangetast verder kan groeien.
  • Bij een totale kaalheid raden we een haarwerk aan.

Mannelijke kaalheid

Ook wel eens alopecia androgenetica genoemd, meest frequente oorzaak van kaalheid bij mannen. Het mannelijk hormoon en erfelijke factoren zorgen voor haarverlies.

Hoe kunnen wij u helpen?

Hier raden wij aan om voor een (confectie)maatwerk te kiezen. Zo kan het normale leven gewoon verder gaan: douche, sauna, zwemmen, moderne snit. Dit kan allemaal zonder u ongemakkelijk te hoeven voelen over uw haar.

Vrouwelijke kaalheid

Dit leidt zelden tot geheel haarverlies. Vaak wordt het haar uitgedund aan de voor- en zijkant, en aan de kruin.

HAIRLISH biedt oplossingen

Hier zijn meerdere mogelijkheden. Afhankelijk van de kaalheid kan er voor zowel een haarwerk als een (confectie)maatwerk kiezen.

  • Als er nog voldoende haar is kan men perfect voor het ring-on, een kammetjessysteem of voor een synthetische haarwerk kiezen.
  • Als er te weinig haar is kan men best voor het tape- of lijmsysteem kiezen. Dit kan enkel met een haarwerk van echt haar. Met een synthetisch haarwerk mag men niet slapen, zwemmen of sauna doen.

Chemo patiënten

Hebben het haarwerk in de meeste gevallen een 6 tot 9 tal maanden nodig.

HAIRLISH helpt u graag verder

Bij chemo patiënten raden wij aan om een synthetisch haarwerk te kiezen.

  • Weinig tot geen onderhoud: een synthetisch pruik valt altijd terug in zijn oorspronkelijk model. Nooit meer föhnen als u zich niet lekker voelt!
  • Snel en gemakkelijk zelf aan en uit te doen.
  • Goedkoper aangezien u deze slechts tijdelijk nodig heeft.

Een mooie haarwerk doet al wonderen maar soms verraden de wimper en de wenkbrauwen heel veel. Vandaar dat we speciaal voor chemo patiënten  (soms ook alopecia) ook de volgende mogelijkheden aanbieden:

  • Schminken van de wenkbrauwen blijft tot ±1 week zitten.