Gelaat specials

In onze American beautyhoek werken we niet op de traditionele manier, maar focussen we op snelle behandelingen met een krachtig resultaat. Kan je gelaat wel een opkikkertje gebruiken? Maak kennis met onze diverse gelaatsbehandelingen en maak vandaag nog je afspraak.

Klassieker

35 min / € 35

Tijdens een klassieke gelaatsbehandeling reinigen we je gelaat en brengen we een peeling aan. Onzuiverheden worden verwijderd en een aangepaste ampul wordt aangebracht. We sluiten deze verzorging af met een tonic en dag- of nachtcrème.

Cool lifting

45 min / € 45

De gelaatskoeler is een verjongende behandeling en is optimaal voor de gezondheid van de huid. Dankzij het koude oppervlak van de gelaatskoeler trekken de huidporiën samen waardoor deze vocht vasthouden en bijgevolg de huid strakker maken. Bovendien wordt de aanmaak van eigen collageen gestimuleerd en reduceert de gelaatskoeler zwellingen en pijn na een intensieve gezichtsbehandeling.

Microneedling

60 min / € 70

Microneedling is een effectieve behandeling voor huidverbetering en anti-aging. Deze behandeling stimuleert collageen-aanmaak en wordt vaak aangewend om littekens te verminderen. Benieuwd of microneedling geschikt is voor jouw huid? Laat je adviseren door onze experts.

Bio pulse

60 min / € 85

Tijdens deze verzorging wordt een pulserend masker voor lifting, oxygenatie en anti-aging aangebracht. Bio pulse is een huidherstellende behandeling die ook bij puistjes en onzuiverheden vaak wordt toegepast.

Fruitzuur peeling

60 min / € 60

Een fruitzuur peeling is een intensieve peeling die de huid verbetert, vernieuwt en egaliseert. Deze peelings zorgen voor een fijnere poriënstructuur en zijn ideaal om de huid met onzuiverheden te behandelen.

Bio peel

60 min / € 60

Deze behandeling verbetert en vernieuwt de huid zonder deze te belasten of te verdunnen. Een bio peel is gebaseerd op een mix van kruiden, zeewier en algen en is sterk ontgiftend. Deze verzorging zorgt voor een intense opfrissing van de huid.